unikbw

UNIK beauty & wellness tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin palveluita.

Unik_kuva1 Unik_2

UNIKin Beauty & Wellnessin monipuolisista kauneudenhoito- ja hyvinvointipalveluista vastaa SKY-kosmetologi/hieroja Virpi Ahonen.
Palveluista löytyy kosmetologin hoidot, mm. kasvohoidot, tuotesarjana Tegoder tuotteet, LCN geelilakkaus ja MOSAIC Geelikynnet, jalkahoidot, koulutetun hierojan hieronnat.

TIETOJA HOIDOISTA JA HINNASTON LÖYDÄT ALEMPAA

nuoli

welness

Esimerkkejä hoidoista:

TEGODER,

Tegoder on korkealaatuinen espanjalainen ammattikosmetiikkasarja, joka sisältää täydellisen tuotevalikoiman todella tehokkaita hoitoja ja ihonhoitotuotteita.
Sarjasta löytyy tehokkaita erikoiskuorintoja ja erikoisnaamioita, joilla saadaan toteutettua vaativimmatkin hoidot.
Tuotevalikoimasta löytyy ihanat ja tehokkaat tuotteet myös kotihoitoon, joilla mahdollistat hoitotulosten ylläpidon ja jatkumisen.

Fascia eli lihaskalvojen käsittely

Fasciaa eli kalvoa on ihmisellä joka puolella kehoa, aivan kuin ihoakin. Heti ihon alla on pinnallinen kalvo (superficial fascia), joka liikkuu tiiviisti ihon mukana. Seuraavana siitä tulee syvä kalvo (deep fascia), jonka puolestaan kuuluu liikkua pinnallista kalvoa vasten. Pinnallisen ja syvän kalvon välisen liikkeen loppuminen aiheuttaa monia ongelmia, jotka voivat esiintyä kipuna tai huonona liikkuvuutena. Syvän kalvon alla on lihakset ja myös lihasten ympärillä on kalvoa.
Fasciatekniikat eroavat paljon klassisen hieronnan tekniikoista. Fasciatekniikoilla pyritään palauttamaan normaali tilanne kalvoston liikkuvuuteen Tekniikoissa käytetään myös paljon asiakkaan omaa aktiivista liikettä apuna.

Kinesioteippaus

  • Voidaan käyttää kaikissa kuntoutuksen vaiheissa kuntoutumisen tukena.
  • Tukemaan vammautunutta lihasta.Aktivoimaan heikkoja lihaksia.
  • Rentouttamaan kireitä lihaksia.
  • Poistamaan kipua ja turvotusta.
  • Ohjaamaan oikeanlaista liikettä ja asentoa.

Vaikutus:

  • Lihaksen toimintaan. Teipin avulla, ihon kautta keskushermostoon välittyy viesti auttaa lihasta toimimaan normaalista.
  • Kipu. Teipin elastisen ominaisuuden ja kudoksen venytyksen avulla saadaan ihoa nostettua kevyesti., jolloin paine kipureseptoreilta lievittyy.
  • Kilpaileva ärsyke kivulle.

Fake Bake Suihkurusketus

13181220_10209413482358395_1249936753_n

Lue lisää

Max Brows kestopigmentointi

MAXBROWS

Lue lisää

Valikoimastamme löydät monipuolisesti kasvohoitoja, kestovärjäyksiä, karvanpoistoja, hierontoja, ja muita kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita.

Täydellisen hinnaston pääset katsomaan tästä (klikkaa PDF-versioon):

unikhinnastowellness