Unik Hairdressing & Beauty

Tiimi

Tutustu meidän ammattitaitoisiin partureihin

Iida Räsänen

Olen työskennellyt hiusten parissa noin 7 vuotta ja Unikissa aloitin alkuvuodesta ’22. 

Kuvailisin itseäni iloiseksi, rauhalliseksi ja huolelliseksi parturi-kampaajaksi. Minulle on tärkeää, että tullessasi penkkiini saat pienen irtioton arjesta ja hetken rentoutumishetken. 

Tässä työssä mielestäni parasta on työn monipuolisuus ja mahdollisuus päästä toteuttamaan jokaiselle asiakkaalle paras mahdollinen lopputulos. Teen mielelläni monipuolisesti erilaisia töitä, mm. leikkauksia ja värjäyksiä, mutta lähellä sydäntäni on erilaiset vaalennukset ja raidoitustyöt. Jatkuva kouluttautuminen ja itseni kehittäminen on minulle myös tärkeää työn kannalta. 

Työn vastapainoksi tykkään liikkua monipuolisesti, käydä mm. salilla, pallopelejä pelaamassa tai pyöräilemässä. Talvella myös tietysti lisäksi omat lajinsa. Lomilla reissaan mielelläni Suomessa tai ulkomailla. Viihdyn hyvin myös kotona hyvän ruoan ja herkun parissa.

Henna Kokko

Seuraan tiivisti trendejä ja haluankin pysyä ajanhermolla kaikessa mitä teen. Innostun aina uudesta ja vaikka olenkin ollut alalla jo suht pitkään (13 vuotta), ajattelen että itsensä kouluttaminen ja kehittäminen on todella tärkeä juttu. Niin itse tekijälle kuin asiakkaallekin. 

Tyylini tekijänä on rento ja huumorintajuinen, mutta myös rentouttavan rauhallinen. Joten toivon, että näin pystyn palvelemaan mahdollisimman monenlaisia asiakkaita. 

Omia lempitöitäni on luonnollisen pehmeät raidoitukset, taiteellisen tarkat balayaget ja rennot kampaukset. Tykkään myös tehdä miesten skarppeja leikkauksia. Ahkerana tuotetestaajana, toivon että löydetään hiuksillesi sopivat tuotteet mitkä palvelevat pitkään ja helpottavat elämää hiusten kanssa siellä omassa kotikylppärissä. 

Luulen että kanssani voi höpistä asiasta, kun asiasta, mutta kosketuspintaa minulta löytyy vauva/lapsi/pikkulapsiarki/koira/omakotitalo/kukka/viherkasvi aihe alueista :D

Emmi Hovi

Hiusten parissa olen työskennellyt vuodesta 2017. Töiden ohella opiskelin myös kosmetologin ja kosmetiikkaneuvojan ammattitutkinnon, eli multa voit saada myös ihonhoitoon vinkkejä. 

Työssäni parasta on monipuolisuus ja uuden oppiminen. Tykkään kokeilla uusia tekniikoita ja tuotteita, sekä kouluttautua aina vaan lisää. Multa saat uusia ideoita hiusten laittoon ja opetan mielelläni käyttämään tuotteita ja muotoilurautoja, jotta hiustenlaitto olisi helppoa myös kotona.

Lempparitöitäni ovat ehdottomasti vaalennukset ja kampaukset, sekä kaikki muu luova. Mun penkkiin voit tulla rennosti, jutellaan jos jututtaa, tai vaan nautitaan hiljaisuudesta.

Mari Rantanen

Olen unikin uusia tulokkaita! Hiusten parissa olen puuhaillut vuodesta 2017 ja nautin hirveästi, kun pääsen tekemään teille asiakkaille freesiä tukkaa. 

Tässä työssä parasta on asiakkaiden kanssa höpöttely ja jatkuva uuden oppiminen. Koulutukset innostavat kokeilemaan uusia tekniikoita ja motivaatio pysyy sen myötä korkealla. Lempparitöihini kuuluu vaalennukset ja monivärit, mutta teen ehdottomasti mielelläni kaikkea muutakin!

Luonteeltani olen aika rauhallinen ja rento, ja tässä työssä minulle tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja mukava fiilis kampaamo käynnistä, tervetuloa minun penkkiini!

Vapaa-ajalla näen kavereita ja perhettä, ja ulkoilen koirani kanssa. 

Silja Hassinen

Olen tehnyt tukkaa vuodesta 2014, ja Unikissa olen aloittanut alkuvuodesta 2016. Vuoden 2023 alussa hyppäsin liikkeen omistajan rooliin, kun mahdollisuus tuli eteeni liikkeen myynnin myötä. Parasta onkin, kun olen päässyt käyttämään luovaa puolta myös yrityksen kehittämiseen eri osa-alueilla. Meille Unikissa onkin tärkeintä tiimin jatkuva kouluttautuminen, innovatiivinen ja ystävällinen työympäristö, sekä ennen kaikkea asiakaslähtöisyys.  

Kun istut penkkiini, minulle tärkeintä on, että koet olosi mukavaksi ja rennoksi, ja että pääsen tekemään sinulle mieluista tukkaa! Kerron reilusti myös omia suosituksia, ja mikä on mahdollista toteuttaa. Menen työssäni aina hiuksen kunto edellä, ja toteutan mieluiten sellaisia kokonaisuuksia, että pärjäät sen kanssa myös kotona. Kotihoitotuotteita tietystikään unohtamatta! Lempitöitäni on tehdä toimivia kokonaisuuksia. Teen erilaisia raidoituksia ja värjäyksiä, sekä skarppeja parturointeja ja pehmeitä kampaamoleikkauksia. Kampaajana olen iloinen, huumorintajuinen ja helposti lähestyttävä.

Parasta tällä alalla työskentelyssä on se, että et ole koskaan täysin ”valmis”! Kollegoiden kanssa yhdessä toistensa sparraaminen ja motivoiminen on tärkeää. Hyvä tulee, kun tehdään yhdessä ja jaetaan parhaita vinkkejä asiasta kuin asiasta!

Scroll to Top