Unik Hairdressing & Beauty

Tiimi

Tutustu meidän ammattitaitoisiin parturi-kampaajiin:

Iida Räsänen

Olen työskennellyt hiusten parissa noin 7 vuotta ja Unikissa aloitin alkuvuodesta ’22. 

Kuvailisin itseäni iloiseksi, rauhalliseksi ja huolelliseksi parturi-kampaajaksi. Minulle on tärkeää, että tullessasi penkkiini saat pienen irtioton arjesta ja hetken rentoutumishetken. 

Tässä työssä mielestäni parasta on työn monipuolisuus ja mahdollisuus päästä toteuttamaan jokaiselle asiakkaalle paras mahdollinen lopputulos. Teen mielelläni monipuolisesti erilaisia töitä, mm. leikkauksia ja värjäyksiä, mutta lähellä sydäntäni on erilaiset vaalennukset ja raidoitustyöt. Jatkuva kouluttautuminen ja itseni kehittäminen on minulle myös tärkeää työn kannalta. 

Työn vastapainoksi tykkään liikkua monipuolisesti, käydä mm. salilla, pallopelejä pelaamassa tai pyöräilemässä. Talvella myös tietysti lisäksi omat lajinsa. Lomilla reissaan mielelläni Suomessa tai ulkomailla. Viihdyn hyvin myös kotona hyvän ruoan ja herkun parissa.

Mari Rantanen

Olen unikin uusia tulokkaita! Hiusten parissa olen puuhaillut vuodesta 2017 ja nautin hirveästi, kun pääsen tekemään teille asiakkaille freesiä tukkaa. 

Tässä työssä parasta on asiakkaiden kanssa höpöttely ja jatkuva uuden oppiminen. Koulutukset innostavat kokeilemaan uusia tekniikoita ja motivaatio pysyy sen myötä korkealla. Lempparitöihini kuuluu vaalennukset ja monivärit, mutta teen ehdottomasti mielelläni kaikkea muutakin!

Luonteeltani olen aika rauhallinen ja rento, ja tässä työssä minulle tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja mukava fiilis kampaamo käynnistä, tervetuloa minun penkkiini!

Vapaa-ajalla näen kavereita ja perhettä, ja ulkoilen koirani kanssa. 

Emmi Hovi

Hiusten parissa olen työskennellyt 2017 lähtien ja Unikin tiimiin siirryin 2023 vuoden tammikuussa, enkä voisi olla tyytyväisempi.

Olen opiskellut myös kosmetologin ja kosmetiikkaneuvojan ammattitutkinnon, eli multa voit saada myös ihonhoitoon vinkkejä.

Työssäni parasta on monipuolisuus ja uuden oppiminen. Tykkään kokeilla uusia tekniikoita ja tuotteita, sekä kouluttautua aina vaan lisää. Multa saat uusia ideoita hiusten laittoon ja opetan mielelläni käyttämään tuotteita ja muotoilurautoja, jotta hiustenlaitto olisi helppoa myös kotona.

Lempparitöitäni ovat ehdottomasti vaalennukset ja kampaukset, sekä kaikki muu luova. Kouluttauduin keväällä 2024 myös beaded weft-hiustenpidennyksien tekoon. Mun penkkiin voit tulla rennosti, jutellaan jos jututtaa, tai vaan nautitaan hiljaisuudesta.

Vapaa-ajalla mä tykkään touhuta kaikenlaista urheilusta käsitöihin ja mielen ja kehonhuoltoon. Kesäisin retkeilen luonnossa ja talvisin viihdyn laskettelurinteessä.

Roosa Kärkkäinen

Olen työskennellyt haaveammatissani jo 16 vuotta. Työskentelin ensin muutaman vuoden työntekijänä, jonka jälkeen perustin toiminimen ja aloitin ns. vuokratuolilla. Unik Beauty By Roosa on ensimmäinen ikioma pieni kauneushuoneeni, jossa pääsen tekemään työtä juuri niin kuin näiden vuosien jälkeen koen parhaaksi itselleni ja asiakkailleni. Keskityn hoitoihin, jotka ovat juuri tällä hetkellä lähimpänä sydäntäni eli kasvohoidot, erilaiset kulma- ripsi ja kynsipalvelut sekä meikkaukset. Olen rauhallinen sekä tarkka tekijä ja olen saanut usein kiitosta varmoista otteistani. Hoitolassani on aina kiireetön tunnelma, sillä jokainen asiakas ansaitsee tulla
palvelluksi alusta loppuun saakka rauhassa.

Kasvohoidoissa haluan tarjota vaihtoehtoja, joilla saadaan näkyviä tuloksia tutkituilla raaka-aineilla. Kerron suosituksia ihon kotihoitoon mielelläni, sillä hoitolahoitojakin tärkeämpää on hoitaa ihoa oikeanlaisilla tuotteilla päivittäin. Minusta tärkeää suunnitella jokaisen arkeen sopivat ratkaisut ihonhoitoon eli tuotteet, joita tulee varmasti käytettyä. Jokainen ei tarvitse lukuisia ihonhoitotuotteita saadakseen kauniin ihon!

Hoitolaani saa tulla nauttimaan omasta ajasta, tarkoitti se sitten rentoutumista hiljaisuudessa tai juttelua kaikesta maan ja taivaan välillä. Päiväunet ovat hoitopedillä makoillessa enemmän kuin sallittu sillä tiedän, että kaikilla ei arjen kiireen keskellä ole sellaiseen luksukseen aikaa. ❤️

Silja Hassinen

Olen työskennellyt hiusten parissa vuodesta 2014, ja vuoden 2023 alussa hyppäsin Unikin omistajan rooliin, kun mahdollisuus tuli eteeni liikkeen myynnin myötä. Unikissa olin työskennellyt vuodesta 2016 eteenpäin. Parasta onkin, kun olen sen myötä päässyt käyttämään luovaa puolta myös yrityksen kehittämiseen eri osa-alueilla. Meille Unikissa tärkeintä onkin tiimin jatkuva kouluttautuminen, innovatiivinen ja ystävällinen työympäristö, sekä ennen kaikkea asiakaslähtöisyys ja laadukas kädenjälki.  

Kun istut penkkiini, minulle tärkeintä on, että koet olosi mukavaksi ja rennoksi, ja että pääsen tekemään sinulle mieluista tukkaa! Kerron myös omia suosituksia mikäli haluat, ja aina mikä on mahdollista toteuttaa, ja mikä ei. Menen työssäni aina hiuksen kunto edellä, ja toteutan mielälläni sellaisia kokonaisuuksia, että pärjäät sen kanssa kotona pidempäänkin. Kotihoitotuotteita tietystikään unohtamatta, teemme sinulle aina myös tuotekonsultaation. Lempitöitäni onkin tehdä toimivia kokonaisuuksia. Teen siis kaikenlaisia erilaisia raidoituksia ja värjäyksiä, sekä skarppeja parturointeja ja pehmeitä kampaamoleikkauksia. Kampaajana olen mielestäni helposti lähestyttävä, huumorintajuinen ja rauhallinen.

Vapaa-ajalla vietän mieluiten aikaa perheeni ja ystävieni kanssa, sekä valmennan tällä hetkellä aikuisten kilpacheerleading joukkuetta.

Jenna Kananen

Aloitan uutena kasvona Unikissa heinäkuun puolivälissä. Odotan tätä muutosta innolla ja inspiroituneena! Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2015 täältä Jyväskylästä ja siitä asti sakset ja sudit ovat heiluneet. Olen lapsesta saakka ollut luova ja käsillä tekijä.

Tässä työssä ehdottomasti parasta on monipuolisuus ja se ettei ole kahta samanlaista päivää. Olen tarkka ja huolellinen työssäni ja minusta osuva sanonta on, että tee niinkuin haluaisit itsellesi tehtävän. Kaikki parturi-kampaajan työt hoituu, mutta erityisesti rakastan tehdä vaaleita hiuksia ja runsaat raidoitukset ovat lähellä sydäntä. Pehmeät luonnolliset lopputulokset myös kuuluvat mieltymyksiin. Tärkeää minulle on myös erityisesti, että käynnistä jää hyvä fiilis ja saadaan hiushaaveita toteutettua.

Vapaa-aikaani vilkkaana pitää kaksi pientä lasta sekä kaksi koiraa ja omakotitalo maalla. Kuntosalillakin koitan poiketa käymään tässä ruuhkavuosien pyörteessä.

Tervetuloa vanhat sekä uudet asiakkaat, nähdään täällä Unikilla🫶🏼

Scroll to Top