Unik Hairdressing & Beauty

Tuotteet

LABEL.M

LABEL.M

LABEL.M on enemmän kuin hiustuotemerkki, me olemme globaali yhteisö. Me puolustamme ihmisten kauneutta, me arvostamme yhteenkuuluvuutta, juhlistamme erilaisuutta ja ihailemme yksilöllisyyttä. Voit olla varma, että hiustyypistäsi rakenteesta tai väristä huolimatta näet voimaannuttavia tuloksia – LABEL.M’n avulla.

Me uskomme vahvasti siihen, että upeat hiukset alkavat sisältä ulospäin ja siksi teimme bioyhteensopivuudesta prioriteetin kaikkiin Cleanse & Condition -tuoteryhmien tuotteiden koostumuksiin. Ne auttavat suojaamaan hiuksia värin haalistumiselta sekä muotoilun kuumuudelta, ne eivät sisällä parabeeneja, gluteenia, DEAa, formaldehydiä tai keinotekoisia värejä (paitsi Cool Blonde).

Bioyhteensopivuus menee pidemmälle kuin puhdas ja luonnollinen, sillä se käsittää kasvikunnan raaka-aineiden lisäksi turvallisia synteettisiä aineosia, joiden on todistettu toimivan. Me uskomme vain sellaisten raaka-aineiden käyttöön, jotka suoraan myötävaikuttavat hiuksiin sekä hiuspohjaan, samalla tukien tuotekoostumuksien tinkimättömyyttä ja tehokkuutta.

Jokaisessa tuotepakkauksessamme on QR -koodi, jonka skannaamalla saat mm. lisätietoa tuotteesta, sen sisältämistä raaka-aineista ja käytöstä. Näin kerromme tuotteen tärkeimmistä ominaisuuksista sekä olemme läpinäkyviä tuotesisältöjen suhteen.

Tule mukaan ajatusmaailmaamme ja jaa tyylisi käyttämällä #mylabelm !

Olemme London Fashion Week’n yhteistyökumppani ja osuus myynnistämme menee nousevien suunnittelijalupausten esiintuomiseen ja mahdollistamiseen.

KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY-tuotesarja sai alkunsa Kevinin työssään havaitsemasta puutteesta. Kuvaus- tai näytöspäivänä mallin hiuksiin tehdään useita erilaisia stailauksia. Tyytymättömänä saatavilla oleviin tuotteisiin, Kevin päätti luoda koostumukseltaan painottomia tuotteita, jotka antavat latistamatonta ja pitkäkestoista pitoa vaativien kampausten luomiseen. Hän oivalsi, että käyttämällä ihonhoitoteknologiassa käytettyjä erittäin pienimolekyylisiä raaka-aineita hiustuotteissa, saataisiin toivotunlaisia painottomia, mutta suorituskykyisiä tuotteita. Kevinille oli myös erityisen tärkeää, etteivät tuotteet vahingoita käyttäjäänsä tai ympäristöä.

Jotta KEVIN.MURPHY-tuotteet olisivat mahdollisimman luonnonmukaisia, käytämme luonnosta saatuja uusiutuvia raaka-aineita, jotka on tuotettu kestävän kehityksen periaatteella. Lisäksi raaka-aineet on kerätty käyttäen tapoja, jotka eivät vahingoita ympäristöä. KEVIN.MURPHY on hyväksytty People for Ethical Treatment of Animals (PETA) –organisaation listalle suositeltuna eläinkokeettomana yrityksenä. Tämä koskee sekä KEVIN.MURPHY –hoito- ja muotoilutuotteita, että COLOR.ME by KEVIN.MURPHY –ammattilaisväriä. Me KEVIN.MURPHYllä emme koskaan vahingoita testein eläimiä. Me testaamme malleilla! Lisäksi vältämme käyttämästä mitään sellaisia raaka-aineita, jotka voisivat vahingoittaa eläimiä tai ympäristöä millään tavalla.

Pakkauksissamme käytämme käytetyistä vesipulloista sekä kierrätyspaperista tehtyjä materiaaleja. Vuonna 2019 olemme alkaneet siirtymään käyttämään pakkauksissamme meristä kerättyä muovia sekä kierrätettyä muovia. Jatkossa kaikki pakkaukset tullaan valmistamaan meristä kerätystä sekä käytetystä muovista. Kulmikas pakkaustyylimme tarkoittaa enemmän volyymiä pienemmässä tilassa ja lisäksi se säästää 40% pakkauksen valmistamiseen tarvittavassa muovin määrässä.

Scroll to Top