Unik Hairdressing & Beauty

Tuotteet

pH formula

pH formula

pHformula on farmakosmeettinen ihonhoitosarja, jonka innovatiiviset pinnoitusprosessit eheyttävät ihoa ja korjaavat sen toimintahäiriöitä kuten ikääntymisen merkkejä, aknea, kroonista punoitusta ja pigmenttimuutoksia. Tuotevalikoima tarjoaa ihoasiantuntijoille mahdollisuuden suunnitella monipuolisia hoitokokonaisuuksia asiakkaan tarpeisiin ja odotuksiin. Hoitojen vaikutus perustuu tunnettujen happojen optimaaliseen voimakkuuteen sekä yhdisteltävyyteen; näitä ominaisuuksia yhdistelemällä on pystytty muodostamaan tehokas, voimakas ja tuloksellinen hoitomuoto minimoimalla samanaikaisesti ihon ärsytystilat.

pHformula on ensimmäinen hoitolasarja,  joka on yhdistänyt ainutlaatuisella, innovatiivisella tavalla kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja; hoitovalikoimasta löytyvät omat voimakkuudet sekä kauneushoitolassa, että klinikkaympäristössä tehtäville happopinnoitushoidoille. Tuotteisiin tukeutuvat valtuutetut ammattilaiset, kuten ihotautilääkärit, sairaanhoitajat sekä edistyneet kosmetologit.

Jane Iredale

Jane Iredale on edelläkävijä luonnollisiin, puhtaisiin mineraaleihin perustuviin meikkeihin, joiden monipuolisuus sekä toimivuus on niin ammattilaisten kuin kuluttajienkin rakastama. 
 
Kun Jane työskenteli viihdealalla, hän kiinnitti huomiota siihen, että useiden näyttelijöiden iho oli huonossa kunnossa. Jane mietti, olisiko meikeillä siihen osuutta, ja yhdessä ihotautilääkärin kanssa alkoi hakea raaka-aineita, jotka eivät olisi ihoa rasittavia, vaan niillä olisi hoitava vaikutus. Tämän tuloksena vuonna -94 hän kehitti Amazing Base – irtopohjan. Hän esitteli maailmalle meikkilinjan, joka hellii ihoa, eikä aiheuta ihoreaktioita. Tuotteet, joita hän voisi tuottaa ja esitellä ylpeästi, ja naiset voisivat tuntea olonsa itsevarmoiksi meikkiä käyttäessään. 
 
Tuotteet on valmistettu parhaan farmakologisen tason mineraaleista, jotka antavat ihon hengittää ja tuntuvat höyhenenkevyiltä. Tuotteiden tehokkaat aktiiviaineet, kuten antioksidantit, tulevat luonnosta puhdistettuina ja toimivat myös luonnollisina säilöntäaineina. Tuotteet valmistetaan ympäristöä kunnioittaen ilman eläinkokeita. Tuotteet on allergiatestattu vapaaehtoisilla. 

PAYOT

Laadukasta ammattikosmetiikkaa, jonka keskiössä ovat luonnollisuus, vastuullisuus ja läpinäkyvyys.
 
PAYOT on maailmankuulu ihonhoitobrändi, joka syntyi Pariisissa 1920-luvulla, yhden aikansa ensimmäisen naislääkärin; Nadia Payot:n unelmasta ja visiosta tarjota naisille parhaita mahdollisia kosmeettisia tuotteita ja samanaikaisesti edistää naisten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja itsensä ilmaisua. Nadja Payot yhdisti lääketieteellisen osaamisensa luonnon kasvipohjaisten aktiiviaineiden kemiaan ja kehitti näin tehokkaita, yhä tänäkin päivänä tunnettuja tuotteita. 
 
Payot ilmentää ranskalaista visiota kauneudesta, joten kaikki vaiheet tuotekehityksestä valmistukseen tapahtuvat Ranskassa. Payot:n läpinäkyvyys ja tuotteiden jäljitettävyys edistävät kauneuden pyrkimystä puhtaaseen, luonnolliseen ja vastuullisesti tuotettuun suuntaan.

Kunnioituksesta planeettaamme ja sen monipuolista luontoa kohtaan, on Payot toteuttanut useita hankkeita ympäristön suojelemiseksi. Esitteiden poistaminen tuotteista sekä kestävän kehityksen metsistä hankitut pahvipakkausmateriaalit ovat näistä esimerkkejä.

Upeilla luonnon raaka-aineilla ja tieteellisellä valmistusmenetelmällä luotuihin luksusta henkiviin tuotteisiin on helppo ihastua!

Scroll to Top